B&B kamers

De Stormvogel beschikt over twee comfortabele Bed & Breakfast kamers, ieder geschikt voor 2 personen. De kamers zijn voorzien van een zithoek met een televisie, radio-dvdspeler, een kleine koelkast en een waterkoker met serviesgoed. De vloerbedekking in beide kamers is recentelijk vernieuwd. Het moderne tapijt heeft een patroon in donkerblauw en zand.

Adres: De Stormvogel, Baaiduinen 32,  Baaiduinen.

 

B&B 3a

Deze tweepersoonskamer ligt op de eerste verdieping aan de voorkant van de boerderij en biedt uitzicht over de landerijen tot aan bos en duinen.

De kamer is ingericht met twee eenpersoons boxsprings, een gezellige zithoek met televisie en radio-cdspeler en beschikt over een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Verder treft u een kleine koelkast op de kamer aan en een waterkoker met serviesgoed. Vanzelfsprekend zijn de bedden opgemaakt met vers gestevend linnen en vindt u in de badkamer de nodige, dikke en zachte handdoeken. Het beddengoed is anti-allergeen. Het is mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen.

B&B 3b

Deze tweepersoonskamer ligt op de tweede verdieping aan de achterkant van de boerderij en biedt uitzicht over de polder en de Waddenzee.

De kamer is ingericht met twee eenpersoons boxsprings, een gezellige zithoek met televisie en radio-cdspeler en beschikt over een eigen luxe badkamer met douche, spabad en toilet. Verder treft u een kleine koelkast op de kamer aan en een waterkoker met serviesgoed. Vanzelfsprekend zijn de bedden opgemaakt met vers gestevend linnen en vindt u in de badkamer de nodige, dikke en zachte handdoeken. Het beddengoed is anti-allergeen.  Het is mogelijk om een kinderbedje bij te  plaatsen. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen.

Ontbijt

Het ontbijt wordt ’s ochtends tussen 08.30 en 09.30 uur geserveerd in de recreatieruimte van De Stormvogel. Het ontbijt bestaat uit verschillende soorten brood en broodjes, hartig en zoet beleg, versgeperste jus ‘d orange, koffie, thee en een kakelvers eitje van onze eigen scharrelkippen en eilander producten. In overleg zijn aangepaste tijden eventueel mogelijk. Volgt u een speciaal dieet? Laat het ons weten. Wij houden er graag rekening mee. Het ontbijt wordt uitsluitend geserveerd aan gasten van de Bed & Breakfast.

Details

Aankomst: vanaf 14.30 uur
Vertrek: voor 10.30 uur

De sleutel kunt u afhalen bij de beheerderswoning.
Wij stellen het zeer op prijs, indien u ons per e-mail op de hoogte stelt van uw voorgenomen tijdstip van aankomst.